Om VS Nice dogtraining

Veronica-6490

Jag som driver VS Nice dogtraining heter Veronica Snell och är både utbildad beteendeteknolog och hundproblemskonsult (hundpsykolog). För er med hundar som har problem med aggressivitet och rädslor är jag utbildad specifikt inom detta område och använder mig numera mig av BAT– Behavior adjustmant training.

Jag är uppvuxen med hundar och mer eller mindre på brukshundklubben. Jag tränar och tävlar med mina egna hundar i främst agility. Jag gillar att lära mig nya saker och just nu jobbar vi på att lära oss vallningens ädla konst. Jag är speciellt intresserad av kost och fys-träning när det gäller hundar och vidareutbildar mig just nu om detta spännande ämne.

2006 började jag på allvar använda mig av klickerträning i min egen träning och har sedan dess gått ett otal kurser för bla Canis. 2010 utbildade jag mig till instruktör då jag ville lära mig så mycket som möjligt. Jag går ofta på spännande föreläsningar och kurser då jag vill vill få ännu mera kunskap och erfarenhet.

Min målsättning är att kunna hålla kurser med god kvalité och priser så att alla som är intresserade ska kunna gå. Till vardags livnär jag mig som lärare på Härneviskolan i Bro.

För funderingar eller frågor maila info@vs-nice-dogtraining.se

kontakt vardagar efter 14:00 070-561 79 54

Helger: 9:00-17:00

För mer information om de utbildningar jag har klicka på länken.